Vartalohoidot

Vartalohoidot

Darphin - Signature 30 min

Selän jännitykset rentouttava vartalohieronta tuo maksimaalisen tehon lyhyessä ajassa. Hieronta voidaan liittää myös muiden lyhyiden hoitojen kanssa laajemmaksi hoitokokonaisuudeksi.

 

50.00€
45
-15
Darphin - Signature 60 min

Koko vartalon rentouttava vartalohieronta.

Eteeriset öljyt rentouttavat tehokkaasti lihasjännityksiä ja antavat kokonaisvaltaisen rentouden tunteen.

69.00€
75
-15
Darphin - Signature 90 min

Kokonaisvaltainen, täydellisen rentouttava hieronta vartalolle, kasvoille ja pään alueelle. Hieronnassa yhdistyy  60 min Signature vartalohieronta sekä 30 min kasvohieronta upean ylelliseksi hoitokokonaisuudeksi. Darphin Deep Massage- kasvohieronta kohotta tuntuvasti ja välittömästi kasvojen piirteet. Signature vartalohieronta rentouttaa vartalon ja jättää vartalon ihon satiinin pehmeäksi, samanaikaisesti kasvojen piirteet kiinteytyvät ja kaunistuvat.

89.00€
105
-15
Intialainen päähieronta 25min.

Rentouttava 25min. Intialainen päähieronta

Virkistävä ja rentouttava intialainen päähieronta edistää pään- ja niskahartiaseudun verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Intialaisessa päähieronnassa käsitellään pään ja kasvojen alueita akupunktiopisteitä hyödyntäen. Yläselän ja niskahartiaseudun lisäksi syvärentouttava tehohoito lieventää stressiä ja tuo levänneen olon sekä selkeämmät ajatukset. Hoito tehdään istuma-asennossa. 

Hierojan 50min. syvärentouttava Intialainen päähieronta varattavissa hieronnan ajanvarauksessa. 

39.00€
45
-15
Kuumakivihieronta 60min.

Lämpimillä kivillä ja runsaalla öljyllä tehty hieronta rentouttaa mieltä ja kehoa sekä kiihdyttää aineenvaihduntaa.

 

 

70.00€
75
-15
Merisuolakristallikuorinta-Voile de Satin

Kuorinta merisuolakristalleilla yhdistettynä ihoa pehmentäviin öljyihin saa vartalon ihon silkkiseksi ja täydellisesti kosteutetuksi.

40.00€
45
-15
P5 Slimming-vartalohoito

Hoikentava ja tehokkaasti muokkaava vartalohoito. Vartalohaude ja kullanhohtoinen hierontabalsami virkistää ja kiinteyttää ihoa. 

Tehostaa itsepäisen rasvan palamista ja hillitsee sen varastoitumista. 

69.00€
75
-15