Vartalohoidot

Vartalohoidot

Vartalohoidot kuuluvat osaksi kokonaisvaltaista kauneutta. Syvärentouttava hieronta arjen kiireen keskellä tai energisoiva kokovartalokuorinta tekevät ihmeitä niin keholle kuin mielelle.

Darphin - Day Dream 1h

Unenomainen vartalohoito tuudittaa kohti päiväunen keveää oloa.                      Kevyt, keinutteleva vartalohieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti.            Vartalohoito ravitsee, pehmittää ja hemmottelee kehoa ja mieltä.                     Hoidon kruunaa täyteläinen kosteuttava vartalonaamio sekä uudistava vartaloöljy.

Day Dream vartalohoitokokonaisuus on erinomainen myös raskaana oleville.

sis. Vartalokuorinta, hieronta, naamio ja loppuvoide

80.00€
75
-15
Darphin - Energisoiva vartalokuorinta 45 min

Merisuolakidekuorinta puhdistaa ja virkistää vartalon ihon ja energisoi mielen. Sitruunan, Appelsiinin ja Bergamotin eteeriset öljyt pehmittävät, ravitsevat ja energisoivat kuivaa ja karheaa vartalon ihoa.

50.00€
60
Darphin - Signature 30 min

Selän jännitykset rentouttava vartalohieronta tuo maksimaalisen tehon lyhyessä ajassa. Hieronta voidaan liittää myös muiden lyhyiden hoitojen kanssa laajemmaksi hoitokokonaisuudeksi.

 

40.00€
45
Darphin - Signature 60 min

Koko vartalon rentouttava vartalohieronta.                                                          Jojoba hierontaöljyn Sitruunan, Mustapippurin ja Ylang Ylangin eteeriset öljyt rentouttavat tehokkaasti lihasjännityksiä ja hoidon päättävä ihoa ravitseva Nourishing And Firming Velvet Cream vartalovoide viimeistelee kokonaisvaltaisen rentouden tunteen

60.00€
75
Darphin - Signature 90 min

Kokonaisvaltainen, täydellisen rentouttava hieronta vartalolle, kasvoille ja pään alueelle. Hieronnassa yhdistyy  60 min Signature vartalohieronta sekä 30 min kasvohieronta upean ylelliseksi hoitokokonaisuudeksi. Darphin Deep Massage- kasvohieronta kohotta tuntuvasti ja välittömästi kasvojen piirteet. Signature vartalohieronta rentouttaa vartalon ja jättää vartalon ihon satiinin pehmeäksi, samanaikaisesti kasvojen piirteet kiinteytyvät ja kaunistuvat.

80.00€
105
-15
Kuumakivihieronta 60min.

Lämpimillä kivillä ja runsaalla öljyllä tehty hieronta rentouttaa mieltä ja kehoa sekä kiihdyttää aineenvaihduntaa.

 

 

70.00€
75
-15
Merisuolakristallikuorinta-Voile de Satin 30min.

Kuorinta merisuolakristalleilla yhdistettynä ihoa pehmentäviin öljyihin saa vartalon ihon silkkiseksi ja täydellisesti kosteutetuksi.

40.00€
30
-15
Virkistävä vartalohoito - Oligomer Spa 1h 30min.

Energisoiva ja uudistava hoito, jossa yhdistyvät hellävarainen kuorinta ja hemmotteleva hieronta.

90.00€
105
-15