Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Rekisterin nimi: Hyvä Olo -hoitola ja parturi-kampaamon ajanvarauksen asiakasrekisteri.

Rekisterin pitäjä
Turun Osuuskauppa,
PL 186, 20101 TURKU
Y-tunnus 0142411-9
Rekisteriasioita hoitava: Terhi Järvi
Sähköpostiosoite: terhi.jarvi(@sok.fi

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriseloste koskee sellaisten luonnollisten henkilöiden henkilötietojen käsittelyä, jotka käyttävät rekisterinpitäjän Hyvä Olo -hoitola ja parturi-kampaamon ajanvarausjärjestelmää. Rekisterinpitäjä käsittelee asiakkaiden henkilötietoja seuraavia tarkoituksia varten:

  • tiedot mahdollisista ihonhoitoon ja hoitoihin liittyvistä allergioista
  • asiakaspalvelun hoitaminen ja kehittäminen (esimerkiksi asiakkaan kiinnostus tuotteisiin tai palveluihin)
  • asiakassuhteen hoito, mm. asiakasviestintä (esimerkiksi varatun ajan peruutukset)

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaista kerätään ja tallennetaan seuraavat tiedot ajanvarauksen yhteydessä:

  • Henkilön etu- ja sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka sekä syntymäaika.
  • Tiedot mahdollisista ihonhoitoon ja hoitoihin liittyvistä allergioista (sairaudet ja lääkitykset), S-Etukortin numero, markkinointilupa.

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaita koskevat tiedot saadaan asiakkaan suostumuksella asiakkaalta itseltään. Henkilötietoja voidaan kerätä, tallettaa ja päivittää myös Väestörekisterikeskuksen ja muun osoite-, päivitys- ja muuta vastaavaa palvelua tarjoavan rekisterinpitäjän rekistereistä.

Tietojen luovutus

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Hyvä Olo -hoitoloiden käytössä (Hyvä Olo -hoitolat, Sokos Wiklund, Turku sekä Mylly, Kauppakeskus Mylly, Raisio). Asiakkaiden henkilötietoja kerätään ainoastaan lomakkeen kautta eikä rekisterin tietoja päivitetä muista tietolähteistä. 
Tietoja ei luovuteta Hyvä Olo -hoitoloiden ulkopuolelle, tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle. 

Rekisterin suojaus

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tiedot sijaitsevat ulkopuolisen palveluntarjoajan palvelimella, joka on suojattu teknisesti palomuurilla. Aineisto on suojattu käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla, jotka ovat ainoastaan työtehtäviensä vuoksi rekisterin käyttöön oikeutettujen henkilöiden hallussa.

Tarkastusoikeus 

Asiakas voi tarkastaa hänestä rekisteriin tallennetut tiedot kirjallisella, Asiakkaan allekirjoittamalla pyynnöllä, joka Asiakkaan tulee toimittaa Hyvä Olo –hoitolaan joko Hyvä Olo –hoitola Sokos Wiklund tai Turku Hyvä Olo Mylly, Kauppakeskus Mylly, Raisio.
Tarkastuspyynnössä asiakkaan tulee ilmoittaa nimensä, osoitteensa ja puhelinnumeronsa. 

Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Pyynnön virheellisen tiedon korjaamisesta voi tehdä ottamalla yhteyttä  Hyvä Olo –hoitolaan joko Hyvä Olo –hoitola Sokos Wiklund tai Turku Hyvä Olo Mylly, Kauppakeskus Mylly, Raisio.